BUJINKAN NINPO TAIJUTSU 
Kampen en Buitentraining / Camps and Outdoor Training

 Dojo Shihonobujin  Training Where and When  Camps/Outdoor Training   

Photo Gallery   Training pictures  Yamabushi camp/Camp pictures

 Home  Contact    

Bujinkan Friesland Amsterdam Nederland 

Kampen en trainingen in de natuur

Het contact met en de kennis van de natuur is essentieel in survival-situaties. Bujinkan Dojo Shihonobujin organiseert kampen en buitentrainingen in verschillende soorten landschap, klimaat en terrein om overwachtte en onbekende aspecten van de wereld waarin we leven, met alle veranderende omstandigheden, eigen te maken. Het opdoen van ervaring in buitentraining en de training in de technieken en tactieken van het Ninpo Taijutsu geeft verbreding en verdieping in de kunst van het overleven.

Camps and training in nature

Contact with and knowledge of nature is essential when facing a survival situation. Bujinkan Dojo Shihonobujin organizes Camps and Outdoor Training in different types of landscape, climate and terrain in order to get used to unexpected and unfamiliar aspects of the world we live in. Differing circumstances, experiencing outdoor training and practicing the techniques and tactics of Ninpo Taijutsu gives a broader and deeper understanding of the art of survival.

Trainingskampen zijn in de afgelopen jaren georganiseerd in de bergen van de Franse Pyreneen, Noorwegen, Luxemburg en de duingebieden van de Friese eilanden.

Training Camps have previously been organized in the mountains of the French Pyrenees twice, Norway, Luxembourg, and in the dune area of the Frisian Islands. 

Voor enkele fotoindrukken klik hier

In the photo gallery you'll find some impressions of our outdoor activities (click here).